ukran orosz

Az orosz-ukrán konfliktus eszkalálódásának kockázata miatt az Egyesült Államok mintegy 2000 katonát vezényel. Vlagyimir Putyin orosz b és Emmanuel Macron francia elnök megbeszélést folytat Moszkvában 2022.


Az Orosz Es Ukran Gyongyos Oldalakon Lattam Hasonlo Haromszogletu Kendoket Most Mar Nekem Is Van Bisernye Ukrasheniya Shema Kole Biseropletenie

Kijevben tárgyal kollégájával Volodimir Zelenszkijjel a török elnök hogy megpróbáljon közvetítő szerepet betölteni az ukrán-orosz válságban.

. A kelet-ukrajnai szakadár területek vezetői is azt állítják hogy rendszeresen lövik a területeket az ukrán erők. 1258 Elítélték az oroszok Washington azon döntését miszerint további amerikai csapatokat vezényelnek Európába írja a BBC nyomán a HVG. Az orosz elnök erről tájékoztatta a francia elnököt és a német kancellárt akik a tájékoztatás szerint csalódottságuknak adtak hangot.

A Raytheon és a Lockheed Martin az Egyesült Államok egyik legnagyobb fegyvergyárai pedig a közelmúltban kérkedtek is ezzel a befektetőiknek hogy az ukrán-orosz válsághoz hasonló konfliktusok nagyon jót tesznek az üzletüknek idézte az In These Times. Az amerikai elnök jóváhagyta hogy több ezer katonát vezényeljenek Németországba és Lengyelországba a napokban ugyanis az amerikai kormány attól tart hogy Oroszorország lerohanja Ukrajnát számolt be a Sky News. Az orosz hadsereg 100 ezer katonát állomásoztat az ukrán-orosz határ mellett de folyamatosan tagadja az amerikaiak azon állítását hogy támadásra készülnének.

A legfrissebb hírek szerint Kijev több ezer ukrán katonát vezényelt ki Pripjaty közelébe ugyanis úgy vélik hogy az oroszok tisztában vannak azzal hogy a csernobili atomerőmű közvetlen környezete az ország egyik leggyengébb pontja amelyen keresztül az orosz erők a szövetséges Fehéroroszország segítségével utat törhetnek az ukrán főváros irányába. Az ENSZ-főtitkár közbelépett António Guterres elmondta mire lenne szükség az eszkalálódó konfliktus megelőzéséhez. Patthelyzet van az orosz-ukrán konfliktusban Erdoğan török elnök eldöntötte hogy közvetít a felek között 2022.

Két ukrán katona meghalt négy pedig megsebesült oroszbarát szakadárok tüzérségi támadásában Ukrajna keleti részén az ukrán hadsereg közlése szerint. A felek egymásra mutogatnak. A hatóságok szerint reggel óta is több robbanás hallatszott Donyeck környékén.

Az orosz média lehetségesnek tartja hogy az ukrán hadsereg támadást akar indítani Oroszország ellen. Az EU tagországok eddig mint megosztott gyenge és Ukrajnában jelen sem lévőként voltak ábrázolva miközben a felmérésünk szerint az európai polgárok. Recep Tayyip Erdogan előtt már több más NATO-tagállam vezetője is tárgyalt Kijevben az utóbbi időben -.


Pin On Mesemondo


Turolepeny Szirnyiki Food Breakfast Pancakes


Pin On Miniature Paintings Kismeretu Festmenyek


ボード Scall Fast のピン


Pin On Nemzeti


Pin On Orosz Es Ukran Nok Hazassag


Pin On Collection Around The World


Pin Na Doske Aprohirdetesek


Pin On Orosz Es Ukran Nok Hazassag

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel